dijous, 5 de novembre del 2009

TESTIMONIS, 1

Qui m'ho havia de dir?



Traspassada la barrera dels 40, i inscriure'm en un curs per a l'accés a la universitat!


Fa més de vint anys que vaig aparcar els llibres de text, tot i que vaig tenir l'oportunitat d'estudiar, però ja és sabut, als disset anys, que has de ser una persona molt assenyada per tenir clar el què vols estudiar. És l'edat en que despertes a la vida, descobreixes els nois, les discoteques, les sortides de nit, i si a més a més t'ofereixen una feina ben remunerada, ets el rei del món. Això és el que vaig escollir jo.


En aquest moment de la meva vida tot això ja ho tinc fet i vaig sentir la necessitat de teure la pols a aquells vells llibres.


Sóc una dona que funciona a rampellades, i un dia, a finals d'aquest estiu, vaig decidir que era el moment. Em vaig inscriure en l'Escola d'Adults de Sant Feliu de Guíxols, el meu poble. Després de fer-ho vaig tenir els meus dubtes, estaria capacitada?


No seria fàcil, amb dues criatures i un munt de mals de cap que als disset anys no tens; però havia d'intentar-ho, Ganes no em faltaven!


Ara, ja han començat les classes. Estic envoltada de nois i noies molts joves, tot i que hi ha algun de la meva “quinta” o que fins i tot em supera en edat, i les ganes d'aprendre creixen cada dia més gràcies a l'equip de "profes" que ens motiven i ajuden per arribar a assolir aquesta fita.


Quan acabi aquest curs, que espero i confio aprovar, m'agradaria seguir estudiant, belles arts, història, literatura,… no sé, confesso que el món de les lletres em crida molt l'atenció i qui sap si algun dia arribaré a escriure un "best-seller". Ja m'agradaria!



Aprofito l'ocasió per animar a la gent que com jo va deixar d'estudiar i que ho torni a fer, ajudat, com no, per un equip de professors tan bo com el que tinc jo.


Imma Rodriguez.

Alumna del curs d´accés a la universitat per a majors de 25 anys.















5 comentaris:

  1. Felicitats, Imma!!

    Un bon exemple, el teu testimoniatge.

    ResponElimina
  2. Molt bo,Imma ...fas k ser la teva amiga sigui un orgull

    ResponElimina
  3. Això si que es una amiga!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. bamos al cole 16´30 imformatica nuetras profe es la montse Baró

    ResponElimina